Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Ορεστικού - 19/6/2017


                                                       Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:30 στο Δημαρχείο του Δήμου, με αντικείμενο τη λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα της ακόλουθης Ημερήσιας Διάταξης:
Ίδρυση μουσικού σχολείου στον Νομό Καστοριάς.

Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα για τους λόγους που εξηγούνται παρακάτω:

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που δρομολογήθηκαν με την απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, σύμφωνα με την οποία ιδρύεται το Μουσικό Γυμνάσιο Νομού Καστοριάς, με έδρα την Καστοριά και έχοντας υπόψη ότι ο Δήμος Άργους Ορεστικού είχε προτείνει την ίδρυση Μουσικού Γυμνασίου στο κτίριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Βογατσικού, προκύπτει η ανάγκη άμεσης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Ορεστικού.

Οι κ.κ. δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι και οι εκπρόσωποι των κοινοτήτων μπορούν να προσέρχονται στο δημοτικό κατάστημα και να ενημερώνονται για τo ανωτέρω θέμα από τον φάκελο του Δημοτικού Συμβουλίου και τις υπηρεσίες του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

    Αναστάσιος Ξανθόπουλος


ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ:

Ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου
Οι κυρίες και οι κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Οι κυρίες και οι κύριοι Προέδροι των Τοπικών Κοινοτήτων και ο κύριος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας.
Οι κυρίες και οι κύριοι Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων

ΕΣΩΤ. ΚΟΙΝ: Γραφείο Δημάρχου, Προϊσταμένους της Δ/νσης Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών και της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.


ΚΟΙΝ: Μ.Μ.Ε, ΤΕΕ

― Η συνεδρίαση είναι δημόσια.

Σχόλια